Droogbloemen trends 2023

Ook in 2023 zijn droogbloemen weer een echte interieurtrend. Een droogboeket is ook hartstikke duurzaam en duurzaamheid is een van de grootste pijlers volgens de trendwatchers. Waar een gewoon boeket na een aantal dagen weer weggegooid wordt gaat een droogbloemen boeket met de juiste verzorging erg lang mee. Dat maakt de droogbloemen trend 2023 een feit!

Neutrals droogbloemen interieur trend

Een van de grootste trendstomingen op interieurgebied is de Neutrals trend. Mooie natuurlijke lichte kleuren als beige, wit, lichtbruin en heel zacht groen geven rust en ruimte aan je interieur. Deze droogbloemen trend past in vrijwel ieder interieur en verveeld nooit.

Kleurrijk droogbloemen boeket

Als tegenhanger op de neutrals droogbloemen trend 2023 zie je een heerlijke kleurexplosie in de Bold Color droogbloemen trend. In een neutraal interieur kunnen kleurrijke droogbloemen een fijne eyecatcher zijn en je huis net dat extra kleuraccent geven dat je zoekt. Een vol kleurrijk droogboeket haalt ieder interieur op.

 

Terra droogboeket

Mooi ingetogen en toch kleurrijk? Dat is de Eart Tones trend met terra droogbloemen boeketten. Deze natuurlijke kleuren droogbloemen zijn warm en passen perfect bij het winterseizoen. Oranje, terra, bruin en okergele droogbloemen met mooie pampaspluimen geven fijne warme sfeer aan je huis.

Met een droogbloemen boeket kun je je huis op een eenvoudige en duurzame manier sfeer geven. Droogbloemen gaan erg lang mee en kun je als je er in een bepaalde ruimte op uitgekeken bent ook makkelijk verplaatsen in huis. Heb je toch liever losse droogbloemen in een vaasje? Hier vind je tips hoe losse droogbloemen kunt stylen.

Lees meer

Welk droogbloemen boeket past bij jouw boho interieur?

Welk droogbloemen boeket past bij jouw boho interieur?

Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

Met deze 5 tips style jij losse droogbloemen als een echte interieurstylist

Met deze 5 tips style jij losse droogbloemen als een echte interieurstylist