Bruidsboeketten

Droogbloemen op je bruiloft zijn de trend van het moment en wij snappen wel waarom! Zo'n bruidsboeket van droogbloemen is niet alleen ongelofelijk mooi, je hebt er na je trouwfeest nog jaren plezier van. Droogbloemen heb je voor namelijk altijd (en helemaal met deze gouden tips). Ook kun je een droogbloemen boeket al een tijdje voor de grote dag (laten) maken. Dat scheelt weer last-minute stress.

Neutrals, peachy of pastel kleuren bruidsboeket

Heb jij je trouwjurk gevonden? Dan is het bruidsboeket the next big thing! Het is fijn als deze past bij je jurk en bij de aankleding van de bruiloft. Ga je voor een 'rustic' thema dan is het mooi om het bruidsboeket te maken met droogbloemen in beige, wit, crème, perzik en terracotta tinten. Heb je een pastel thema dan kan een bruidsboeket met droogbloemen in wat meer afgezwakte kleuren als zalmroze, lila, okergeel en zachtgroen hier perfect bij. Heb je een specifieke kleur die terugkomt dan is bijvoorbeeld ook een bruidsboeket met vooral blauwe droogbloemen de match made in heaven! En vergeet de bruidegom niet, want het plaatje is pas echt compleet met een matching corsage. 
 

Klein of groot bruidsboeket van droogbloemen

Dan heb je nog de keuze tussen een klein en compact boeket of een groot vol droogbloemen boeket. Beide prachtig en maar net wat je zelf mooi vindt! Je kunt een boeket wat losser binden en dat valt het wat wijder zoals een veldboeket of juist strakker zodat het een vol en rond boeket wordt. All up to you!

 

Bruidsboeket

 

FTS bruidsboeket bestellen. Hoe werkt het?

Ben je enthousiast geworden? Wil je ook een bruidsboeket met droogbloemen op jouw bruiloft? En wil je hier matching corsages of kleine mini boeketjes bij? Dat kan! Wij hebben al een standaard neutrals bruidsboeket in de shop staan, maar ben je op zoek naar een bruidsboeket met bepaalde kleuren of droogbloemen? Laat het ons weten en wij maken met heel veel liefde een bruidsboeket op maat.

Liefs, 

Merel & Ellen

Wat inspiratie van boeketten die we onlangs gemaakt hebben (meer beelden volgen)

 


  
bruidsboeket eucalyptus zalmroze pampas pluimen
   
bruidsboeket droogbloemen roze bordeaux groot vol rond
   
bruidsboeket pampas beige wit
  
bruidsboeket roze bruin pampas pluimen
  
bruidsboeket pampas pluimen beige wit neutrals
   
bruidsboeket okergeel pampas pluimen