Welk droogbloemen boeket past bij jouw boho interieur?

Wij krijgen regelmatig vragen over welke droogbloemen boeketten nou bij welke vaas passen en of dit wel goed in het interieur past. Heel begrijpelijk, want online is het toch net wat lastiger inschatten wat mooi bij elkaar past. Daarom gaan wij vandaag de stijl bohemian bespreken en vertellen wij jou welk droogboeket perfect bij dit interieur past!

Welk droogbloemen boeket past bij jouw boho interieur?

 

Bohemian interieur

Eén van mijn absolute favorieten! En gelukkig niet alleen mijn favoriete woonstijl, want hij is nogal on-trend! Bij een bohemian inrichting draait het om neutrale en natuurlijke tinten. Kleuren die je in de natuur ook vaak terug zal zien. Materialen die heel mooi in dit interieur passen zijn hout, linnen, rotan en producten die worden geweven. Lijkt dit enorm op jouw interieur en is dit ook helemaal jouw smaak? Lucky you, lees dan snel verder.

Zoals al gezegd gaat het bohemian interieur om naturel tinten. Soms in de mix met wat neutrale kleuren zoals okergeel, legergroen of misschien een tintje bordeauxrood. Is het zo dat jij één van deze kleuren hebt verwerkt in jouw interieur dan hebben wij de volgende tips.

boho woonstijl pampas pluimen

Match droogbloemen met jouw boho interieur

We beginnen met een boeket van Pampas pluimen. Zo creëer je een opvallend boeket wat voornamelijk uit eyecatchers bestaat. En pluimen droogbloemen boeket is vaak lang, wij raden dan ook aan om deze op de vloer neer te zetten. Simpelweg omdat wij vinden dat hij op de vloer het beste tot zijn recht komt. Dit kan bijvoorbeeld naast je bed zijn, in een hoek in de kamer of naast je spiegel. 

Ben je opzoek naar een boeket voor op een tafel of een kastje, kies dan voor een wat korter droogboeket. Doordat het droogbloemen boeket wat korter is kan hij ook mooi op een tafel of kast staan. Je kunt kiezen opvallende boeketten, maar een bohemian interieur kan ook prachtig met nude kleuren of een wat eenvoudiger boeket. Droogbloemen met neutrale kleuren blenden mooi in jouw interieur, zonder dat meteen de hele kamer om het boeket draait.

Naast droogbloemen en vazen opzoek naar een andere toevoeging in je boho inrichting? Dan zijn er verschillende woonaccessoires die perfect passen. Denk aan rieten schaaltjes, berber mandjes, spiegeltjes en kandelaren. Dit alles hoort gewoon thuis in jouw bohemian paradijs.

Lees meer

Hoe krijg je jouw gedroogde pampas pluimen mooi fluffy?

Hoe krijg je jouw gedroogde pampas pluimen mooi fluffy?

Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

Droogbloemen trends 2023

Droogbloemen trends 2023