5 tips om pampas pluimen te stylen in jouw interieur

Heb jij dit prachtige donzige siergras, oftewel Pampas pluimen, al voorbij zien komen op Instagram? En heb jij net als ons al een lichte obsessie ontwikkelt voor deze mooie sierlijke boho pluimen? Of vraag jij je af waar je deze pluimen online kunt kopen? Bij ons dus! Maar naast dat je de pampas pluimen bij ons kunt shoppen laten wij je ook graag zien hoe je ze plekje geeft in je interieur én hoe je ze het beste kunt stylen. Deze populaire pluimen zijn op dit moment een niet-te-missen woontrend! 

Korte of langere pampas pluimen?

Je hebt wellicht al gelezen dat de pampas pluimen in verschillende formaten voorkomen. Zo kunnen ze wel tot 2 meter worden! Daarnaast is het een slimme investering, want ze blijven jaren goed. Zo kun je dus oneindig genieten en blijven stylen. Van je nachtkastje tot op de eettafel en van het keukeneiland tot de badkamer: er is geen plek waar de pluimen niet tot haar recht komen. 

 

pampas pluimen flowerstostay

  pampas pluimen flowerstostay

Dé 5 tips om pampas pluimen te stylen 

1. Plaats de pampas pluimen op een losse, alsof er niet over is nagedacht, manier in je vaas. Heb je meerdere vazen dan is het ook leuk om in de ene vaas twee pluimen te doen met een klein hoogteverschil en in de andere vaas maar één pluim. 

2. Zodra je elke pluim tot in de perfectie hebt gestyled, pak je een haarlak en geef je ze een royale verneveling. Dit zorgt ervoor dat de pluisjes op hun plaats blijven en het helpt om de pluimen wat meer volume te geven!

3. Als je wat kleinere vazen ​​wilt vullen, probeer dan door de pluimen iets in te korten mini Pampas pluimen boeketjes te maken. Deze werken vooral goed voor bijzettafels, middenstukken en badkamers, omdat ze niet veel ruimte innemen, maar een wel de gewenste sfeer creëren.

pampas pluimen slaapkamer flowerstostay

pampas pluimen kastje flowerstostay

4. Ook leuk om wat verschillende soorten granen en grassen toe te voegen. Zo ontstaat er een een eenvoudige, maar mooie mix aan droogbloemen. Wij zijn echt helemaal verliefd op het lichte, luchtige gevoel dat pampas pluimen geven aan je interieur!

5. En dan als laatste, kies een eigen interieurstijl! Of twee, als niet kunt kiezen mix je deze met elkaar. Houd die vervolgens aan voor een ruimte en vul deze met dé eye-catcher van dit seizoen: pampas pluimen! 

pampas pluimen woonkamer inspiratie flowerstostay

 

Jullie snappen het inmiddels wel, de pampas pluimen behoren tot ons favoriete siergras

Shop de mooiste pampas pluimen online uit ons FTS Atelier. Je kunt ze om ze af te stylen mix and matchen met verschillende losse droogbloemen en hoppah het kan in een mooie vaas. Happy styling! 

Lees meer

De koningin van de droogbloemen Pampasgras

De koningin van de droogbloemen Pampasgras

Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

DIY stappenplan: maak je eigen droogbloemen krans

DIY stappenplan: maak je eigen droogbloemen krans