Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

Zeg hallo tegen de grootste huwelijkstrend van 2023! Een droogbloemen bruidsboeket mag niet ontbreken op een hip huwelijk in 2023.

 

Droogbloemen bruidsboeket trends 2023 - all neutrals

De grootste droogbloemen bruidstrend van 2023 is toch wel het all-neutrals bruidsboeket. Droogbloemen boeketten lenen zich perfect voor de neutrals trend omdat ze gebleekt zijn en daarom naadloos in een beige huwelijks kleurenpallet passen. Gebleekte droogbloemen bruidsboeketten staan super bij een boho-bruiloft. Een beige droogbloemen bruidsboeket met pampaspluimen is een echte eyecatcher op je huwelijksdag.

Droogbloemen bruidsboeket trends 2023 - pretty pastels

Een andere grote droogbloemen bruidsboeket trend is een pastelkleurig droogbloemen bruidsboeket. Zachte pastels als lichtroze, zachtgroen, beige en zachtgeel in de mix met wit doen het prachtig bij een trouwjurk. Een pastel bruidsboeket van droogbloemen past mooi bij een klassiek en stijlvol huwelijk.

Droogbloemen bruidsboeket trends 2023 - soft pink

Hippe en romantische bruidjes opgelet! De Soft pink trend is misschien wel helemaal aan jou besteed. Een zachtroze droogbloemen bruidsboeket staat geweldig bij een romantische bruiloft. Mix ze met wat beige en neutrals voor een frisse touch. Een zachtroze droogbloemen bruidsboeket is een van de weddingtrends van 2023.

Trouw jij in 2023 en ben jij op zoek naar een droogbloemen trouwboeket? Wij maken veel droogbloemen droogbloemen touwboeketten op maat. Geef ons je wensen door en we kijken samen naar de mogelijkheden. Maak je plaatje compleet met droogbloemen corsages en droogbloemen bruidsmeisjesboeketten in de stijl van je eigen boeket. Meer droogbloemen trouwboeket inspiratie vind je hier.

 

Lees meer

Met deze 5 tips style jij losse droogbloemen als een echte interieurstylist

Met deze 5 tips style jij losse droogbloemen als een echte interieurstylist

Droogbloemen trends 2023

Droogbloemen trends 2023