Dit zijn de 3 belangrijkste Lente/Zomer droogbloemen trends van 2021

Van zoete pastel tinten en naturel pampas pluimen tot zomers geel en bold magenta droogbloemen, dit zijn de belangrijkste trends voor de eerste helft van 2021.


Droogbloemen trends 2021


De mooie warme terracotta tint blijft een favoriet, maar in 2021 zijn we zo langzamerhand toe aan iets meer kleur. Geen kleur explosie, maar een fijne mix aan natuurlijk gedroogde bloemen. Geïnspireerd door de mooie weelderige lente tuinen combineren we dit seizoen naturel met zachte pastel tinten en krachtige paarsroze kleuren. Flowers to stay zet de belangrijkste droogbloemen trends van dit voorjaar op een rij.

 

1. Droogbloemen in zachte, zoete kleuren 

Lichte pasteltinten zoals zachtgeel, zalmroze en lila zijn kleuren die het in de lente en zomer altijd goed doen. Deze zachte, zoete en vrouwelijke tinten zijn de basis voor een romantisch en fris droogbloemen boeket. Als tegenhanger daarvan zien we deze zomer ook droogbloemen in een harder en uitgesprokener paarsroze magenta, die dan de duidelijke eyecatcher zullen zijn in je interieur. 

droogbloemen-trend-lente-zomer-2021

2. Hello yellow, maar dan net anders 

Geel in een interieur kan snel een afschrikkend effect hebben. Té fel, té vrolijk, té zomers… Maar het is tijd voor wat optimisme en hoe kan dat beter dan met deze zonnige tint. Naast zachtgeel is er één tint geel die super mooi en tijdloos is, namelijk okergeel. Een warme kleur voor een instant zomergevoel in je interieur. Klinkt als een trend waar wij nog veel van terug gaan zien dit voorjaar. 

Droogbloemen trend 2021 geel

 

3. Au naturel gedroogde bloemen

Voor degene die houden van naturel tinten en niet bang zijn om deze te combineren is deze trend ideaal. Droogbloemen au naturel, de mooie natuurlijke groene tint geeft rust en is goed te mix en matchen met bovenstaande voorjaarstrends. 

 

Droogbloemen trend 2021 naturel

Wij kunnen niet wachten om de lente / zomer trends van 2021 in ons interieur te stylen. Mocht je zelf niet weten hoe je de gedroogde bloemen en boeketten kunt combineren dan vind je op onze Instagram @flowerstostay veel goede stylingtips.

Shop de laatste trends in onze nieuwe droogbloemen, droogboeketten en vazen collectie. 

Lees meer

DIY stappenplan: maak je eigen droogbloemen krans

DIY stappenplan: maak je eigen droogbloemen krans

Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

Stage: Allround online marketing bij Flowers to stay

Stage: Allround online marketing bij Flowers to stay