Dankzij Flowerstostay.nl kan iedereen meedoen aan de droogbloementrend

De tijd dat je bij droogboeketten dacht aan de suffe bossen bij oma het dressoir zijn voorbij. Droogbloemen zijn de interieurtrend van 2020. Terecht wat ons betreft en daarom lanceren wij dit nieuwe droogbloemenconcept. Je vindt hier de mooiste losse bloemen, vazen die ook zonder bloemen eyecatchers zijn en droogboeketten matchend bij ongeveer elke interieurstijl.

Droogbloemen online: een gat in de markt

‘We misten een plek online waar je veel verschillende droogbloemen en droogboeketten online kon kopen. Waar je heel gemakkelijk zelf losse droogbloemen kon bestellen om te mix en matchen. Maar ook mooie vazen die geschikt zijn voor droogbloemen, want deze hebben een wat smallere hals. We zagen een gat in de markt en na alle ervaring als oprichter van Fashionchick was het tijd om een eigen webshop te starten.’ Aldus Ellen.

 

flowers to stay droogbloemen webshop live

 

Pampasgras pluimen trend

Alles begon bij de terugkeer van de Pampasgras pluimen in minimalistische Scandinavische interieurs. De sierlijke pluimen passen perfect in de neutrals-trend die Instagram en Pinterest veroverde. Dit smaakte naar meer, er bleken zo veel mooie droogbloemen te zijn. Granen, pluimen en grassen in mooie afgezwakte kleuren maar ook romantische gedroogde veldboeketten met Lavendel, Vlas en Margrietjes.

Droogbloemen passen ook perfect in deze tijdsgeest, ze zijn duurzaam. Een goed bosje gedroogde bloemen gaat jaren mee en een fijne bijkomstigheid, water hebben ze natuurlijk niet nodig.

 

FTS Atelier

De oude bloemen van oma dan maar afstoffen en nieuw leven in blazen? Dat nou weer net niet. De droogboeketten van nu zijn losjes en minimalistisch, niet de strak geschikte bombastische 70’s stijl bossen. Ook wat losse droogbloemen in een vaas doen het goed. Mocht je zelf niet weten hoe je de bloemen en boeketten kunt stylen vind je op de site veel goede stylingtips vanuit het FTS Atelier en interieur foto’s.

Lees meer

De droogbloementrend is terug van weggeweest

De droogbloementrend is terug van weggeweest

Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

Droogbloemen bruidsboeket; de huwelijkstrend van 2023

Trendkleur terracotta: hét geheim voor een warm en sfeervol interieur

Trendkleur terracotta: hét geheim voor een warm en sfeervol interieur